Fräscha upp husfasaden

Hej alla fantastiska läsare, välkomna tillbaka till min blogg! Jag vet att jag har nämnt i ett tidigare inlägg att vi funderade på att måla om vårt hus, då vår fasad har blivit väldigt färglös och sliten. Detta är nu faktiskt ett projekt vi är helt färdiga med och tack vare Unic Måleri Norrland AB har vi en otroligt fin fasad på huset. Skillnaden är enorm. Jag fick faktiskt genom min sambos kollega tag på detta företag, då alltså Unic Måleri Norrland AB. Han hade nämligen själv anlitat dem i somras, och hade även han blivit otroligt nöjd med företagets insats. För oss var det en självklarhet att efter att ha sett hans resultat, vända oss till Unic Måleri Norrland AB för hjälp. Resultatet på vårt hus blev fantastiskt och det märks tydligt att företaget har kvalité och kundens nöjdhet i fokus. Det är många grannar till oss som har påpekat att det verkligen lyser om vårt hus och har även de bett mig om tips på vilken firma som hjälpte mig.

Unic Måleri Norrland AB befinner sig i Sundsvall och Timrå, men detta är faktiskt ett stort tips till alla mina läsare i landet, då de tar uppdrag i hela Sverige. Unic Måleri Norrland AB arbetar främst med just måleri, vilket var den tjänst som vi valde att anlita de för, men de har även tjänster som möbelrestaurering för er som är intresserade utav det. Vi fick ett fantastiskt bemötande redan från första möte och kände oss direkt trygga med firman. Då ni var många som lämnade kommentarer i mitt senaste inlägg som handlade om detta, tror jag att detta är ett tips som många av er kommer kunna ta åt er av, då de inte bara utför utvändiga målaruppdrag, utan även invändiga. Nu hoppas jag att ni får en fortsatt bra vecka, så hörs vi snart igen!