K.G Valdemars

Hej på er igen alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg, och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig vecka såhär långt. Det här med catering i Ljungby med omnejd är ett ämne som dyker upp allt oftare i kommentarerna här på min blogg, och jag kommer därför skriva ett inlägg om detta idag. Ni är en hel del som har uttryckt er ha problem med att hitta bra och pålitliga företag inom detta område, och då jag såklart vill vara till så stor hjälp som möjligt, kommer jag nu tipsa er om det företag som jag själv fick som tips utav en nära vän till mig, nämligen K.G Valdemars. Jag har under en väldigt lång period letat efter ett företag som detta, då jag hade min 25-årsfest planerad i helgen. Många av de företag som jag tidigare vänt mig till, har sagts kunna hjälpa mig, men har sedan visat sig vara riktigt oseriösa och oprofessionella, vilket såklart är väldigt tråkigt. Jag blev därför så glad och tacksam när jag hittade just K.G Valdemars, då detta företag kändes väldigt pålitligt enligt mig. Personalen hos K.G Valdemars är otroligt kunniga inom kundservice, vilket är någonting som jag verkligen värderar högt hos ett företag. Jag kunde nu känna mig trygg och säker i mitt val av företag.

De visade sig även vara riktigt kunniga och erfarna inom sitt yrke, vilket såklart är det viktigaste hos ett företag som detta. De serverade otroligt god mat och var trevliga mot alla gäster. Både jag och mina gäster var otroligt imponerade på K.G Valdemars och dess personal. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Ljungby eller Älmhult med omnejd att vända er till just K.G Valdemars.